Известие

Collapse
No announcement yet.

въпрос за прагове.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• въпрос за прагове.

Наскоро си купих прагове за 156.Колегата от който ги взех пропусна да каже че са посчупени и се наложи да ги лепят и възстановяват парчета/не е проблем/.
    Проблемът е че в сервиза където ги монтираха май не се поосраха/абе не май ама нали са ми приятели/ или което е по вероятно просто не бяха слагали преди прагове на 156.Определено многоп отварят колата като се монтират.
    Та стига празни приказки ,моля някой да ми изпрати снимки на монтирани прагове и как точно застават ако може при преден и при заден калник и отдолу,че като гледам ще се премонтират.А ако може да ме насочите към някой който може да ги премонтира както трябва още по добре/или ако на някой можещ му се занимава/естественно ще си платя.Благодаря ви предварително.
    Last edited by alex052; d.m.y г., 16:49.
    Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
    156 1,8ТS-99 ......
    EX
    159 1,9 JTD-08

Колега аз разполагам с 1 снимка на моите прагове изглеждат по този начин.Колкото до монтажа гледам че са ги лепили със силикон.Дано съм бил полезен http://clubalfaromeo.com/forum/attac...3&d=1312379053
    Last edited by JoRiX; d.m.y г., 17:21.
    156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

благодаря колега трябват ми малко по подробни ако може
      156 1,8ТS-99 ......
      EX
      159 1,9 JTD-08

Comment

само тия стари снимки имам....
        Attached Files
        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

мерси колега.очевидно моите са по къси.ще търся някакво друго решение
          156 1,8ТS-99 ......
          EX
          159 1,9 JTD-08

Comment

Колега, и моите сякаш са малко по-къси. Отдолу ги захванах с щипки и винтове, а отстрани са залепени с двойнозалепващо за лайстни и др. такива.
            Ако искаш имам и снимки, но ще трябва да изчакаш, че са ми на другия комп
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

искам мерси
              156 1,8ТS-99 ......
              EX
              159 1,9 JTD-08

Comment

И моите са малко по-къси. Отзад и отпред съм ги направил равномерно да не отиват докрай, мисля си да не би да са от 1.6 алфа, гледах някъде че тя е по-къся от другите с по-големите мотори!
                Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

И моите са по-къси.
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                  ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Няма как да е по-къса 1,6 колега. Просто не са оригиналните заводски
                    Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                    Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                    Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                    Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Имаше тема пак за прагове, в която пишеше, че от седан стават и на SW. Съмнява ме в седаните да има разлика в дължината. Ето и от мен малко снимки. Моите ги закрепях с черен полиуретан за стъклопакети.
                      Attached Files
                      Alfa 156 1,6 TS ex
                      Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
                      Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Най - доброто решение за захвата им е да са хванати добре, но и при по силен натиск да се отлепят, щото е пълно с некадърни гумаджии, калпави подемници, и с трапове и прочее по пътищата, а предполагам разбирате че е по добре да ви се разлепи не особенно здраво залепения праг, отколкото да ви се счупи перфектно залепения праг.......поне аз си го долепях два пъти, но пък отървавах счупване.....
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение
                          Няма как да е по-къса 1,6 колега. Просто не са оригиналните заводски
                          Напротив оригинални са. Прочети някъде за купето на 1.6 мотора да видиш, че е по-късо!
                          Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Не мисля че е по-късо. А дори и да е, вероятно се отнася само за габаритните размери. Междуосието е еднакво, а в случая то е важно.
                            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

и мен ме съмнява да има разлика в дължината на купето,изглеждаха оригинални като ги взех ама знае ли човек.На колегата benji_gb праговете изглеждат както трябва обхващат и предният и задният калник.Мойте са с около15мм-20 мм по къси .
                              156 1,8ТS-99 ......
                              EX
                              159 1,9 JTD-08

Comment

Working...
                              X